Na početku je svima bilo smešno što su u vezi: Razvode se Sale Tropiko i Jovana Pajić posle 10 godina braka

Pevač Aleksandar Cvetković, poznat kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić odlučili su da se razvedu i okončaju svoj brak.

Frontmen grupe „Tropiko bend“ se oglasio i rekao da je razvod njihova zajednička odluka.

„Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju“, rekao je pevač.

Podsetimo, Jovana se takođe pre toga obratila javnosti i potvrdila tvrdnje da se razvodi.

„Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – izjavila je ranije Jovana.

Jovana i Sale imaju dve ćerke, a ona je nedavno istakla da nekada nije ni mogla zamisliti da će njih dvoje biti u vezi, a kamoli se venčati.

„Radili smo mesecima, na moru i Kopaoniku, ali se tada nismo prepoznali. Mene su svi iz benda doživljavali kao jednog malog dečaka, i svima je bilo čudno i smešno kada su kasnije saznali da smo mi u vezi“, ispričala je Jovana nedavno u emisiji „Venčanje od A do DA“.

„Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala. Ni on ni ja nismo mogli da zamislimo da budemo sa nekim iz iste branše, ali znate kako kažu, sve to što nećeš, samo sačekaj i doći će“, priznala je Jovana.

Budući da je na venčanju već bila u petom mesecu trudnoće, Jovana nije imala previše mogućnosti oko izbora venčanice.

„Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na Pepeljugu, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa“, izjavila je pevačica.

Izvor: kurir.rs