Na korak do useljenja u luks stan: Jovana Jeremić otkrila šta je prvo unela – „Gde god sam išla ove dve stvari sam nosila sa sobom“

Voditeljka Novog jutra, Jovana Jeremić, nedavno je otkrila da je kupila stan na Dorćolu koji će opremiti po poslednjoj modi.

Međutim, nakon završenih grubih radova, otkrila je ono što je prvo unela u stan. Sliku je objavila na društvenoj mreži Instagram.

U pitanju je telefon i ikona Svetog Vasilija Ostroškog za koju je voditeljka u više navrata rekla da je veoma vezana.

– Kad kreneš od nule sam, sve umeš da ceniš. Gde god sam hodila, uvek sam nosila dve stvari sa sobom i ćerkom – telefon i ikonu Svetog Vasilija Ostroškog – objavila je ona na storiju.

Podsetimo, pisalo se da je nekretnina Jovane Jeremić koštala 200.000 evra, a Jovana ne krije da je sav novac uložila u stan i da je čak i podigla kredit.

– Jako sam zadovoljna. Sav svoj novac sam dala i uložila u ovaj stan, podigla sam i kredit, sada živim da ga otplatim. Mnogi su mi poklonili nameštaj, različite vrste pločica, mermera… Nikada se neću više udati, dokle god ne naletim na nekoga ko će da mi promeni život. Ja volim luksuz i da sve bude nivo. Što sam sebi kupovala, kupovala sam, sad će meni da kupuju! Alo, ja vredim celo bogatstvo, a ne jedan Roleks – rekla je Jovana.

Izvor: kurir.rs