Moka Slavnić brutalan nakon raskida Zvezdana i Anđele: Nesuđenoj snaji poslao oštru poruku

Nakon što je rijaliti par Anđela i Zvezdan raskinuo, mnogi su se oglasili, a svoje mišljenje dao je i Zvezdanov otac, bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić. On je oduvek glasao za njihovu ljubav, te je ovakva izjava iznenadila mnoge.

Naime, Moka je istakao da se u njihove odluke ne meša, a onda dodao i da se ona u njihov stan više neće vraćati.

„Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom“, izjavio je Moka Slavnić.

Inače, Anđela je otputovala u rodnu Crnu Goru i odatle se juče oglasila i potvrdila da je „ipak izabrala porodicu i mir i sebe na prvom mestu“, čime je i potvrdila raskid sa Zvezdanom.

„Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem“, rekla je Anđela.

Izvor: pulsonline.rs