Mlada u šestoj, mladoženja u devetoj deceniji: Asmira i Šaban čekaju bebu – Oni su par o kome bruji region (VIDEO)

Šaban Mujić i njegova supruga Asmira, supružnici su o kojima bruje mediji na Balkanu nakon što se saznalo da je Asmira u šestoj deceniji ostala u drugom stanju. To možda ne bi bilo toliko čudno, da otac deteta, Šaban, nije duboko zagazio u devetu deceniju života.

Par iz Cazina, grada u BiH, već izvesno vreme je u vezi, te su ovog novembra, rešili da je i krunišu brakom. Asmira (51) i Šaban (83) su postali tema dana u Bosni i Hercegovini, nakon što su objavili da čekaju prinovu naredne godine.

Par živi od stočarstva, a kako su ispričali, pre veze i braka, Asmira je kod Šabana bila pomoćni radnik.

Na početku razgovora za medije, Šaban se našalio kako je žena već „postavila stvari na svoje mesto“.

„Mlada kaže da se već privikla i da ju mladoženja sluša“,prenosi Srpskainfo.

Kako je rekao Šaban, njegov recept za uspeh je taj što on ne štedi na sebi, voli dobro da pojede a bez teletine ne može da živi. Iz prvog braka, Šaban ima već četvoro dece. Tri sina i kćerku. Za medije je ispričao kako su se upoznali on i Asmira.

„Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo“, priseća se Šaban i dodaje:

„Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa venčanjem, da vidimo kako će sve lepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se venčali u Cazinu u Opštini i sada smo zajedno zauvek“, rekao je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dete.

„Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Bog da, bilo muško ili žensko“, kaže Šaban za kraj intervjua.

Izvor: informer.rs