Ana Ivanović otkrila kako vaspitava decu: „Luka i Leon ne gledaju televiziju – Ovakav umor do sada nisam doživljavala“

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović retko govori za sprske medije, ali danas se javila sa sunčane Majorke. U uključenju u emisiju “Kec na jedanaest” na K1, bivša sportistkinja, sada majka i vlasnica kozmetičkog brenda, pričala je o porodičnom životu i otkrila na koji način vaspitava sinove Luku i Leona.

„To što sam postala majka je nešto najlepše što mi se desilo u životu, ali je u isto vreme i naporno. Želim da deci usadim sve ono čemu i ja težim, što nije lako. Iako sam se profesionalno bavila sportom, često putovala i malo spavala, ovakvu vrstu umora tada nisam doživljavala. Ali, sve zaboravim kada vidim osmeh na licu svoje dece“, priznala je Ana, koja je Bošku i Aleksandri otkrila i da su porodično svi vrlo aktivni.

„Trudimo se da što više vremena provodimo napolju i budemo u prirodi. Ne gledamo televiziju. Vozimo bicikl, trčimo po travi… Luka i Leon obožavaju i da se igraju automobilima, kao svi dečaci. Njih dvojica su potpuno drugačiji. Stariji je više povukao na mene, a mlađi je kao tata. Luka je kreativan, voli knjige, crta, piše. Leon je aktivniji, možda on bude teniser“, rekla je Ana kroz osmeh i dodala da nije ona ta koja sinove motiviše da igraju tenis, već tata Bastijan, što je mnoge iznenadilo.

Izvor: hellomagazin.rs