Mitrović podelio prizor iz porodičnog doma: Luka, Nađa i Anastasija su njegovi najveći trofeji (FOTO)

Fudbaler Aleksandar Mitrović, šampion po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije, doputovao je juče u Beograd nakon što je Srbija eliminisana sa Svetskog prvenstva u Kataru.

Supruga slavnog sportiste Kristina Mitrović podelila je na Instagramu trenutke uživanja u porodičnoj atmosferi, a fotografija njihove troje dece mnoge je raznežila.

Aleksandar i Kristina su tokom svoje dugogodišnje ljubavne veze, koja traje od najranije mladosti, dobili sina Luku i ćerke Nađu i Anastasiju, a Mitrović uvek ističe kako mu je porodica na prvom mestu.

„Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram“, ispričao je fudbaler nedavno za medije.

Mitrovićeva životna saputnica Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju. Sada, nakon što se svetsko prvenstvo završilo za Srbiju, porodica će imati više vremena za uživanje i nema sumnje da će Mitroviću njihova ljubav dati vetar u leđa za nove pobede.

Izvor: hellomagazin.rs