Mislila je da će biti jača – Bekuta neutešna, ne izlazi iz kuće: Ipak, mnoge kolege joj pružaju podršku

Аna Bekuta povukla se iz javnosti nakon što je izgubila partnera Milutina Mrkonjića. Pevačici, koja je neutešna zbog sem porodice, najveću podršku joj pružaju prijatelji, među kojima je i Saša Popović.

“Ana je jako loše, stalno plače i priča kako ne zna kako će dalje bez Mrke. Mislila je da će biti mnogo jača kad dođe ovaj momenat. Svakodnevno se priseća uspomena sa Milutinom. Unuci, kao i sin Igor su stalno pored nje. Saša Popović stalno zove, pita je l’ nešto treba, tu je da joj pruži maksimalnu podršku. Čini sve kako bi joj pomogao da što pre stane na noge i bude ona nasmejana Ana, što bi Mrka najviše i voleo. Pored Saše svakodnevno se javljaju i dolaze mnoge kolege, Anu svi vole. Snažana Đurišić joj se posebno našla u teškim trenucima jer je prošla kroz istu situaciju”, kaže za Svet izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša je javno podržala Anu i pokazala koliko joj znači prijateljstvo sa njom.

“Ana Bekuta je žena za koju sam se veoma vezala, jer je bila tu kao pravi prijatelj. Čistog srca, ničim izazvano. Zahvalna sam joj što postoji i tužna što joj je sad teško. Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se… On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega“, stoji u Karleušinom pismu.

Izvor: svet-scandal.rs