Miša Grof zaprepašćen nakon privođenja Nikoline Pišek: Odmah se dao u istraživanje, otkrio detalje o njenom zadržavanju na granici

Voditeljka Nikolina Pišek šokirala je sve priznanjem da ju je policija privela na granici, nakon čega je detaljnije objasnila o čemu se radi i na kakav je problem naišla:

– Da, priveli su me zbog neplaćene sitne prometne kazne. Na granici su me priveli i onda su me držali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom – ispričala je voditeljka.

Odmah nakon što je ona informacija dospela u javnost, oglasio se i njen svekar, Miša Grof, koji je bio voljan da se raspita o čemu se zapravo radi:

– Stvarno nisam znao, ali definitivno ću se raspitati. Sigurno da jeste postojao neki razlog, ako su je organi zaustavili i priveli, tu nema šta, baš ću se odmah raspitati – rekao je Miša Grof.

Da podsetimo, Nikolina je naišla na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli, prenose domaći mediji.

Naime, Pišekova je prošle godine u septembru oglasila vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom i to za 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, ali ne zbog toga što je kuća prodata, već zato što je navodno Ristovićeva ćerka iz prvog braka tužila Nikolinu, kako bi dobila nasledstvo svog oca, zbog čega je sud doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi, piše „Kurir“.

Izvor: kurir.rs