Milionska kazna za Anđelu: Zbog Maje ostala bez dečka, a zbog kršenja pravila i bez novca u džepu

Učesnica rijalitija „Zadruga 6“ Anđela Đuričić je kažnjena zbog vređanja produkcije tokom emisije.

Naime, kako je Anđela konstatno napadala produkciju i iznosila laži tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je doneo odluku da se Anđela kazni sa milion dinara!

Ovo je još jedan dokaz da Veliki šef prati sve što zadrugari rade i govore i da nema gledanja kroz prste za kršenje pravila tokom njihovog boravka u Beloj kući.

Osim što ostaje praznih džepova, Anđela je izgubila i dečka. Naime, Zvezdan i Maja Marinković su proveli noć u njenom krevetu i sada se može reći da je Slavnić zvanično prevario Anđelu. Iako su pokušavali da se sakriju od kamera, u tome nisu uspeli, te je isplivao i dokaz prevare.

Anđela je raskid podnela veoma teško.

Primetivši varnice između Zvezdana i Maje Marinković koji su zajedno bili u izolaciji, mlada Crnogorka je tražila Slavniću da razgovaraju, ali ju je on grubo odbio:

„Je l’ treba ovo da mi radiš? Je l’ ja zaslužujem ovo? Je l’ smo mi u vezi?“, pitala je Anđela, ali je Slavnić bio hladnokrvan kao i obično:

„Evo nismo više u vezi“, opušteno je kazao Zvezdan i nastavio razgovor u smeru da je njemu teško:

„Znaš da mi je teško, nemoj da se igraš sa mnom i da mi još tu muku stavljaš na vrat. Ti briga ovde nemaš“, rekao je Zvezdan, dok je Anđela nastavila s pitanjima, ali je dobijala uvek iste odgovore.

Anđela je ovo vrlo loše podnela pa je najpre pravila haos u radionici, a onda nanovo napadala Zvezdana da bi u jendom trenutku razbila rukom staklo i posekla se.

Izvor: kurir.rs