Milica Mitrović podelila snimak sa odmora u Francuskoj: Svi joj „skidaju kapu“ za izgled u 6. deceniji

Supruga Željka Mitrovića, Milica Mitrović, puno radi ali i te kako ume da ugodi sebi. Poznata je kao osoba koja jako vodi računa o svom izgledu, a nedavno je postala glavna tema na društvenim mrežama kada je objavila snimak sa plaže u Francuskoj, gde ovih dana „puni baterije“.

Na pomenutom snimku koji možete pogledati OVDE izgled Milice Mitrović došao je u prvi plan, jer ona u šortsu i majici šeta psa na plaži.

Savršena građa, duge noge i vitka linija Milice Mitrović, koja je zakoračila u šestu deceniju, izazvale su gomilu komentara, a među brojnim komplimentima koje je „Velika šefica“ dobila ističu se i oni na račun Željka Mitrovića, koji je uspeo da osvoji ovakvu lepoticu i zadrži je za čitav život.

Poznati medijski par ima dve ćerke, Kristinu i Andreu. Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu. Iza sebe ostavili mnoge vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa, a kako je i sam Željko rekao, bez njegove žene televizija ne bi mogla da funkcioniše.

Izvor: story.rs