Ljubi Stankoviću nudili 100.000 evra da uđe u rijaliti: Otac mu nije dao da gleda svađe – Otkrio zašto je nestao sa estrade

Ljuba Stanković sa samo šest godina postao je zvezda, snimio duet sa Severinom, ali se najednom povukao sa estrade. Međutim, mladi pevač sada je rešio da nastavi putem kojim je krenuo 2018. godine i otkrio je detalje koji su obeležili njegove početke, te priznao kakve je ponude dobijao u međuvremenu.

„Istina je da sam dobio ponudio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali, snimao sam pesmu sa Severinom. Želeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 evra, ali on to nije dopustio. Rekao je: „Šta on tu ima da gleda? Kako se svađaju i ruku'“. Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti“, priznaje Ljuba.

Jedno vreme te nije bilo u medijima, zašto si se povukao?

„Nije me bilo jedno vreme u medijima, nisam bio prisutan u novinama, ali sam vredno radio na novim pesmama. Bio sam u studiju. Imao sam nastupe i svoje solo koncerte po Australiji, Francuskoj i širom Evrope, nastupao sam sa sestrom Marinom“, odgovorio je Ljuba, a zatim priznao sa kim bi voleo da snimi duet:

„Volim Sašu Kovačevića, voleo bih da sa njim snimim pesmu i trebalo je, ali je imao puno poslovnih obaveza, pa se nismo uklopili. Pored njega voleo bih da snimim pesmu sa Marijom Šerifović“.

Da li ti je nekada umorio na nastupu?

„Nisam se nikad umorio, nije mi teško, jer radim ono što volim. Nikada se nije dogodilo da jedva čekam da se nastup završi, čak ostanem duže. Drago mi je kada publika želi da se vratim i da nastavim da im pevam. Meni je lepo dok pevam, to me ispunjava“, poručio je Ljuba Stanković.

Izvor: informer.rs