Milica Jokić o odnosu s budućim svekrom i svekrvom: Sa Ivicom ne pričam o politici, s nama često ide obezbeđenje

Milica Jokić (21) kaže da se ne razume u politiku, ali je godinu i po dana u vezi sa Lukom (23), sinom Ivice Dačića. Ona dodaje da se s prvim potpredsednikom vlade i ministrom spoljnih poslova sjajno slaže i da često zajedno pevaju.

– U politiku se uopšte ne razumem, pa o njoj i ne pričam sa Ivicom. Ne razgovaramo ni o mojoj karijeri, odnosno muzici, već samo pevamo. Ne kritikuje me ni zbog čega jer nema ni razloga – kaže pevačica i dodaje da nikada nije doživela neku neprijatnu situaciju zbog toga što je u vezi sa Dačićevim sinom.

– Svi su fini prema meni. S nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo – priča Milica.

Ona kaže da se odlično slaže i sa Lukinom majkom.

– Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima.

Mada uživa u vezi sa mladim Dačićem, Milica još ne planira da stane na „ludi kamen“.

– Mi smo godinu i po dana u vezi, ali još je rano za svadbu. Mladi smo, ima vremena, nismo još razmišljali o zajedničkom životu. Koncentrisana sam na karijeru – priča pevačica.

Izvor: kurir.rs