Milan Stanković po prvi put podelio fotografiju majke: Povod su radosne vesti u njihovom domu

Pevač Milan Stanković proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“. Od dana kada je stupio na javnu scenu publici je bio zanimljiv po izgledu, stavu i karakterističnom glasu. I dan danas se piše o njegovoj vezi sa koleginicom Radimilom Manojlović. Međutim, poslednjih godina pevač se ne pojavljuje u medijima, a mnogo se polemiše o tome da će se zamonašiti.

Milan se posvetio crkvi i veri, pa na svojim mrežama ne objavljuje ništa iz privatnog života, već samo fotografije manastira, i poneki citat.

Međutim, sada je na Instagramu podelio fotgrafiju svoje majke Milene, kojoj je kupio veliki buket crvenih ruža a uz to joj je čestitao rođendan.

S obzirom da je rano ostao bez oca, Milan je jako vezan za majku, sa kojom je odrastao u Obrenovcu, gradu u kom ona i danas živi. Oni su živeli skromno, a njegova majka se trudila da svom sinu obezbedi sve što mu je potrebno, i nema sumnje da je uspela da Milana izvede na pravi put.

Milanovi roditelji razveli su se kada je pevač imao samo godinu dana. Otac mu je preminuo u zatvoru, a Milena se potom preudala i rodila ćerku Nastasiju, sa kojom se Stanković jako dobro slaže.

Izvor: alo.rs