Miha je bio velika ljubav naše poznate pevačice i misice: „Imao je velike planove samnom ali nismo imali vremena za nas“

Pevačica Andrijana Dabetić Anči bila je u toku 1994. godine u emotivnoj vezi sa Mihajlovićem. Pevačica nikad nije krila da je Siniša bio njena velika ljubav, a povodom ovog gubitka ona se oglasila i za „Grand“ otkrila da ju je ova vest jako potresla.

„Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio“, ispričala je Anči za „Grand“ i dodala da će ga se sećati kao čoveka vesele naravi:

„Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život“, rekla je Anči, pa otkrila neke detalje emotivne veze sa Sinišom.

„Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva,tri puta na nekim dešavanjima“, ispričala je Anči i zaključila:

„Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji“, rekla je na kraju Andrijana Dabetić Anči.

Izvor: nova.rs