Mia i Luna su jedino dobro što im se desilo: Svi se okreću za ćerkama Firčija i Marine – Obe žive u Njujorku (FOTO)

Pevačicu Marinu Perazić, rodom iz Rijeke, jugoslovenska publika je upoznala osamdesetih kao pevačicu grupe „Denis i Denis“, a onda i kao solo umetnika, a o njenom burnom braku i dan danas se priča. Marina je sa bivšim suprugom Ivanom Feceom Firčijem imala veoma turbulentan odnos iz koga su se izrodile ćerke Mia Katarina i Luna Maria Fece.

Odnos koji je počeo kao zaljubljenost na prvi pogled pretvorio se u mučnu vezu. Kako je Marina pričala, bivši suprug ju je fizički i psihički zlostavljao, pa je ona zbog toga sa ćerkama pobegla iz Amerike gde je porodica provela izvesno vreme.

Potom je Ivan Fece Firči koji je bio bubnjar novosadske grupe Luna i kultnog sastava Ekaterina Velika, optužio je bivšu suprugu za otmicu dece.

Mnogo prljavog veša bilo je izneto u javnost, a onda se situacija smirila. Najlepša strana Marininog i Ivanovog braka svakako su njihove ćerke koje žive u Njujorku, a često dolaze i u Novi Sad.

Starija Mia danas ovako izgleda. Bavi se modnim dizajnom, ima svoj brend, a njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu.

Mlađa Luna koja je žustro branila tatu u TV studiju tokom trajanja rijaliti takmičenja u kojem je i on, posle bivše supruge, učestvovao i u kojem je izazvao burne i oprečne reakcije javnosti.

Izvor: hellomagazin.rs