Mesijeva supruga je zbog njega ostavila bivšeg dečka: Teške okolnosti su ih razdvojile, ali ih je još teži trenutak opet spojio

Argentinski kapiten, Lionel Mesi, kao najbolji igrač na ovom Svetskom prvenstvu, dao je dva gola i tako se približio statusu najboljeg fudbalera svih vremena.

Mesijeva najveća podrška s tribina kroz ceo turnir bila je njegova supruga, Antonela Rokuco.

Fotografi su je uslikali na tribinama u poznatom dresu s brojem 10, koji nosi i njen suprug, ali i na terenu nakon osvajanja turnira, kako slavi sa svojim suprugom.

Mesi je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je još bio dete, s 5-6 godina, a već joj je s 9 rekao da je zaljubljen u nju. Upoznali su se zahvaljujući Antonelinom rođaku, koji je Mesijev najbolji prijatelj. Ipak, s 13 je morao da ode iz zemlje.

„Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule“, rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je uplela prste i spojila ih zbog nemilog događaja.

Naime, Antonela je izgubila najboljeg prijatelja 2005. godine. Zbog te situacije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega je Mesi došao nazad u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka i dala šansu, a ostalo je istorija.

„Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego zbog Mesija“, rekao je jednom prilikom njen bivši partner.

Izvor: kurir.rs