Mala Tara matirala roditelje: Novak i Jelena ne mogu da se slože sme li to tako – Teniser kritikuje suprugu

Novak Đoković i njegova supruga Jelena izuzetno su posvećeni roditelji i stalno se edukuju na tu temu, a Jelena organizuje tribine i predavanja uglednih stručnjaka iz oblasti dečije psihologije i vaspitnih metoda koja pomažu deci da izraze svoje potencijale i izbegnu traume.

Ali ma koliko toga znali, uvek se desi da dete iznenadi roditelja, pa je tako mala Tara zadala roditeljima težak domaći zadatak. Novak i Jelena ne mogu da se slože treba li devojčici njenog uzrasta dozvoliti da se šminka.

Iako bi se na prvu svi složili da je normalno da devojčice to vole i rade, pitanje je i da li se dete tako uči pogrešnim stvarima, a baš tog stanovišta je i Novak. Jelena se ne šminka i koristi samo prirodnu kozmetiku i mirisna ulja, ali se ne slaže da Tari treba zabraniti da se šminka jer njene vaspitne metode ne poznaju zabrane.

Novak i Jelena ne mogu da se slože i Jelena ne krije sa supugom na tu temu često naiđe na nerazumevanje i da je on kritikuje.

“Moj sin najviše voli da slaže lego kocke i sluša muziku, a sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije. Ja sa ćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka dok ja to volim. Ali moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje, pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje”, priznala je Jelena.

Jelena ističe i da Tara ima izrazito jak karakter i da voli da se sređuje. Ona ne podržava ni jedan ekstrem – ni autoritativno vaspitanje gde dete nema prava, ali ni popustljivo roditeljstvo budući da su detetu potrebne granice, ali postavljene na lep način.

Izvor: svet-scandal.rs