Medeni mesec u Veneciji pretvorio se u tragediju: Bend koji je svirao na svadbi oprostio se od Antonele iz Splita

Prilikom sletanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije, mlada Splićanka Antonela Baković (24) je nastradala, a njen suprug Marko Baković je teško je povređen. U nesreći je poginula 21 osoba, uglavnom mladi turisti.

Članovi benda koji su svirali na svadbi nastradale Splićanke danas su objavili fotografiju sa venčanja i oprostili se od nje dirljivim rečima.

„Ovo je najtužnija objava u mojoj karijeri… Pre nešto manje od mesec dana zajedno smo slavili vaš novi početak, pevali i svirali dok smo imali i zadnji atom snage, a sada srce puca od tuge i boli jer sve je to prestalo u jednom trenutku. Draga Antonela, počivaj u miru, čuvaj svog Marka od gore s nebeskih visina… Porodici izjavljujem iskreno saučešće u moje ime i ime svih članova benda „Miro boem i Aritmija benda“, napisao je na Fejsbuk profilu Miro Boem povodom velike tragedije koja se dogodila tri nedelje nakon venčanja bračnog para Antonele i Marka Bakovića.

Njihov medeni mesec u Veneciji pretvorio se u tragediju koju niko nije mogao ni da sanja da će se desiti. Podsetimo, autobus je probio barijeru i zabio se na železničku prugu u okrugu Mestre, koji je mostom povezan sa Venecijom. Incident se dogodio oko 19:45 časova dok je autobus navodno vraćao turiste u kamp.

Među poginulima je i 24-godišnja Hrvatica iz Splita, a njen tek venčani suprug Marko je teško povređen i nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici. Hrvatski portal Indeks objavio je da je mlada Splićanka bila u drugom stanju.

Izvor: kurir.rs