Matora i Anita venčaće se u Amsterdamu: Isplivali detalji svadbe – Pogledajte ko će im kumovati

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da se venčaju a prema saznanjima medija, svečani čin bi trebalo da se obavi u Amsterdamu početkom avgusta.

Sa njima će krenuti samo kumovi, od kojih je jedan Marko Đedović, koji će svedočiti njihovom braku, a roditeljima i porodici će prirediti svečani ručak kada se vrate sa putovanja. Jovana se odlučila za Holandiju jer su tamo dozvoljeni istopolni brakovi.

„Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam verovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predoložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne verujem da ću da se ženim“, iskrena je Matora, a Anita se nadovezuje:

„Jovana me čini srećnom, konačno se osećam potpunom i srećnom. Moje dete je još malo da bi mu objašnjavala odnos sa Matorom, ali će vremenom da razume“, kaže buduća mlada.

Anita je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz salona venčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za venčanje. Na slici se u prvom planu našla prelepa „sirena“ venčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

„Ja ne smem da gledam to, ja sam mladoženja“, poručila je Jovana Tomić Matora.

Izvor: kurir.rs