Marijana Mićić otkrila šta joj se desilo posle porođaja: Voditeljka zabrinuta jer je smršala 14 kilograma za 2 nedelje

Poznata voditeljka Marijana Mićić u decembru 2021. godine rodila je ćerku Anu, a od prvog dana se snašla sa naslednicom, s obzirom da ima dva bratanca.

„Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki ‘pa vidiš kako Marijana sve zna’, a ja kažem ‘pa meni je ovo treće’, a ona kaže ‘kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete’, ja kažem ‘jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam’. Tako da mi stvarno ide dobro“, rekla je ona u emisiji „Praktična žena“.

Marijana nije želela javno da otkriva da čeka bebu do petog meseca trudnoće, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma. Međutim, višak je izgubila brže nego što je očekivala.

„Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla ‘Ju, što ste smršali’. Ja sam se uplašila, rekoh ‘Zašto, šta mi je?'“, ispričala je Mićićeva, koja je tek nakon porođaja počela da jede slatkiše.

„Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko“, priznala je.

Izvor: kurir.rs