Luna saopštila tužne vesti: „Izgubili smo bebu posle 12 nedelja“ – Otkrila kako se sve dogodilo

Nekadašnja rijaliti učesnica i pobednica, a današnja influenserka Luna Đogani rastužila je pratioce najnovijom objavom u kojoj je saopštila da je nažalost izgubila bebu. Luna i njen suprug Marko Miljković tužnu vest objavili su na svom Jutjub kanalu i izneli detalje.

„Svašta smo uradili u 2021. godini, a 2022. godina došla je da nam prkosi, da nam kaže da ništa nije idealno“, rekao je Miljković, a zatim se nadovezala i njegova supruga Luna.

„Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo“, objasnila je Luna.

„Trebalo je možda da ćutimo. Kada nas opet Bog pogleda, sledeći put ćemo objaviti ali tek kada budemo bili sigurno da je sve u redu“, zaključio je Marko.

Inače, ovaj rijaliti par kome mnogi nisu predviđali da će se uopšte i ostati u vezi, danas ima ćerkicu Miju. Na putu je bilo i drugo dete, ali se nažalost dogodio gubitak bebe, što će Lunu i Marka sigurno dodatno ujediniti.

Izvor: kurir.rs