Luna Đogani ponovo u drugom stanju: Nakon priča da se razvode objavili lepe vesti i otkrili pol bebe (FOTO)

Pobednica rijalitija „Zadruga“ i blogerka Luna Đogani opet je u drugom stanju, očekuje drugo dete.

Njen suprug Marko Miljković oglasio se na Instagramu, podelio je sliku sa njihovom ćerkom Miom, te otkrio da par čeka još jednu devojčicu.

– Siže seka -napisao je on uz objavu.

Luna je očigledno već nekoliko meseci trudna i čekali su trenutak da se uvere da je s bebom sve u najboljem redu pre nego saopšte da će ponovo postati roditelji.

Tim povodom oglasila se i blogerka, koja je veoma srećna što će njihov dom biti bogatiji za još jednog člana.

– Mia dobija seku, stiže nam još jedna šmizla. Hvala ti bože na još jednom blagoslovu. Saznala sam da je sa mojom bebom sve u najboljem redu – objavila je Luna na Instagramu.

Podsećamo, Luna Đogani i Marko Miljković već imaju jednu ćerkicu Miu, a mesecima unazad nagađalo se u kakvim odnosima su Luna i Marko, zbog toga što se on nije pojavio na njenom rođendanu.

– Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Ne želim da se ponavljam kao papagaj i da pričam jedno te isto u krug… Dosadna sam i sebi i drugima. Da jse nešto desilo, ljudi bi znali. Sve je u najboljem redu. Glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu – rekla je Luna nakon priča o razvodu.

Inače, Luna je nakon rođenja ćerke Mie izgubila jednu bebu, što je objavila i na svom Jutjub kanalu.

– Izgubili smo bebeu nažalost, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo želeli da odmah o tome pričamo, a i ne želimo da previše diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio veoma mali i osetljiv, pa je bebi prestalo srce da kuca – rekla je Luna Đogani.

Izvor: kurir.rs