Luks stan sa dve spavaće sobe i kaminom: Ovde živi Ana Nikolić sa ćerkom – Ima i obezbeđenje

Pop pevačica Ana Nikolić zajedno sa ćerkom Tarom živi u luksuznom stanu, a na prvi pogled je jasno da je enterijer uredila sa puno pažnje, ali i novca. Ovde je nekada živeo i njen suprug Stefan Đurić Rasta, ali je posle razvoda stan postao “carstvo za devojke”.

U Aninom stanu dominiraju svetli tonovi: bela, roze i krem boja, a udobni plišani trosedi i mekani tepisi idealan su poligon za igru njene naslednice. Na samom ulazu, umesto uobičajenog parketa, postavljene su pločice, što dosta olakšava svakodnevno održavanje.

U dnevnoj sobi, odmah ispod televizora sa velikim ekranom, nalazi se ugrađen kamin, koji prostoriji daje posebnu draž i toplinu. Sa obe strane smeštene su ugradne police, na kojima je Ana poređala knjige i ukrasne detalje. Poseban utisak ostavlja raskošan luster.

Duž garderobera postavljenog u hodniku ugrađeno je ogromno ogledalo.
Najlepši deo stana je naravno, Tarina soba, koju bi poželela svaka devojčica.

Stan u kome živi je sama kupila i platila ga je, kako su mediji pisali, 250.000 evra, ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, veliku terasu, garažu, kao i privatno obezbeđenje, jer joj je pored komfora najbitnija sigurnost.

Izvor: pink.rs