Ljudi ostanu bez teksta kada vide gde živi Brendon: Uložio 100.000 evra u stan – Ima ogledalo iznad kreveta

Kontroverzni rijaliti učesnik Branislav Radonjić Brendon je na svom Jutjub kanalu otvorio vrata svog doma. Brendon je stan, za koji kaže da je koštao 100.000 evra, uredio baš po svom ukusu, a kada padne noć ističe da je prava „purpurna kapsula“.

„Ova gajba izgleda specifično u određenim delovima dana. Ujutru ima mnogo više dnevnog svetla, a najbolja je noću kada je bukvalno kao purpurna kapsula“, objasnio je Brendon koji se najpre proslavio u rijaliti programu „Veliki Brat“.

Brendon je nedavno renovirao stan i upotpunio ga skupocenim detaljima, prostranim ogledalom, ali i udobnim nameštajem koji odiše luksuzom. U spavaćoj sobi ima krevet za koji kaže da je 2 sa 2, a iznad njega na plafonu je ogledalo.

Pažnju publike privukao je kao ekscentričan mladić koji je spreman na sve kako bi skrenuo pažnju medija i publike na sebe. Rođen je 16. juna 1986. godine u Zrenjaninu. Živi i radi u Beogradu.

Kada se pojavio u „Velikom Bratu“ nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija totalno drugačija. Jedan je od retkih muškaraca u Srbiji koji iskreno govori o tome da nema ništa protiv raznih vrsta estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali lepše. Tako ne krije da je ugradio silikone u usne, zlatne niti u lice, a uradio je i jagodice.

Izvor: telegraf.rs