Lečić priznao da žali što se razveo – Spomenuo bivše žene i odnos sa decom: „Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio“

Proslavljeni glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka i troje dece. Prvi brak bio je sa Ivanom Vujadinović i trajao je trinaest godina, drugi sa Ninom Radulović sedam, a nedavno je progovorio o privatnom životu, što inače retko čini:

„Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim deo krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja deca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Grešio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smemo preko dece da se poništavamo i ne smemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a deca su epicentar zbog kog vredi živeti“, ispričao je Branislav Lečić i istakao da sa svojom decom razgovara o svim probemima.

„Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Ćerka radi posao koji je izabrala, a kada oseti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno“, navodi glumac.

Branislav Lečić inače ima i svoju školu glume:

„Škola glume funkcioniše super, sad je već nova sezona. Traje već deset godina. Ja ne obučavam samo glumu, već obučavam nešto što se zove život“, rekao je glumac i otkrio u kojim ga projektima publika može gledati u narednom periodu:

„Za godinu dana, u filmu Radoša Bajića “Herolji Halijarda”, serija “Vazdušni most”, serija “Tunel” i daj Bože još nešto“, zaključio je Branislav Lečić.

Izvor: kurir.rs