Janjuš se javno obratio Maji: Potkačio Bilala pa uputio poruku bivšoj – Svi se pitaju da li je ovim najavio skori ulazak u Zadrugu

Maja Marinković i Bilal Brajlović sinoć su imali jedan od svojih sukoba u Beloj kući, a povodom toga u svom maniru se oglasio Marko Janjušević Janjuš.

Prvi konflikt nastao je kada je Maja pozdravila bivšeg ljubavnog partnera, Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je započela vezu u „Zadruzi 3“ dok je on još uvek bio u braku. Bilal Brajlović je zbog toga planuo, ali se ubrzo i primirio.

Međutim, nije se na tome završilo i oni su ušli u još jedan sukob kada je Maja rekla da je odabrala imena za njihovu decu.

U početku je Brajlović to prihvatio dok nije saznao da su u pitanju imena koja je smislila dok je bila u vezi sa Janjušem. On nije mogao da se suzdrži jer mu je to bio dokaz da ga i posle svega nije prebolela.

Janjuš se nakon svega toga oglasio na Instagramu i prvo potkačio Bilala.

„Izdrži molim te još malo i eto me… A ti će mi svi platiti što te maltretiraju… I što kad ti kažeš odgovori mi oni kao ne znaju šta da ti odgovore… užas. Izdrži, uz tebe smo i ja i ceo Frankfurt i Ofenbah“, napisao je Janjuš u svom stilu.

Da li Janjuš stvarno ulazi u „Zadrugu“ ili je to još jedna njegova šala, ostaje nam da ispratimo u narednim danima.

Izvor: kurir.rs