„Lagao sam da Dejan nije primio islam, takav je bio dogovor“: Konačno pale maske, Huso Mujić priznao sve

Dejan Dragojević napokon je priznao da je primio islam pre četiri godine, što je Kurir otkrio još u novembru 2021. godine, kada je ekipa pomenutog medija boravila u Gornjem Šepku.

Iako su tu informaciju tada potvrdile Dejanove i Daliline prve komšije, otac Dalile Dragojević Huso Mujić je tvrdio da je to čista izmišljotina i glupost i da on samo poštuje islamsku veru.

Budući da je sada Dejan otputovao u Meku i priznao da je muslimanske veroispovesti, ekipa Kurira pozvala je Husa, koji se posle duže medijske pauze oglasio za javnost, pa je priznao zašto je svojevremeno lagao:

„Zašto sam lagao? Ufff… Pa morao sam. Nek mi svemogući Alah oprosti i ne uzme za greh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu veru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u „Zadrugu“ da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobediti ako se to sazna. Ali Alah je veliki i pobedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao“, priznao je Huso, s molbom da ga više ne zovemo, jer više nema šta da priča za medije.

Podsetimo, Huso je ovako svojevremeno govorio o tome da je Dejan primio islam:

„Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l’ Dragojević još? Jeste. To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Čista glupost! On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek“, rekao je tada Mujić, dok je komšinica Fatija za „Kurir“ govorila drugačije, što se sada ispostavilo kao istina.

Izvor: kurir.rs