Konačno otkriven razlog razvoda Danice i Lazara Ristovskog: Evo ko je kriv

Iako sve češće kažemo kako nas više ništa ne može iznenaditi, činjenica je da je početkom godine javnost ostala zatečena informacijom o razvodu bračnog para Ristovski, Danice i Lazara.

Njih dvoje su zajedno proveli četiri decenije, dobili su dva sina, i vrlo često u intervjuima s mnogo nežnosti govorili jedno o drugom.

Ovaj glumački par živeo je u slozi gotovo do samog kraja, izrodio decu, dobio unuke, a osobe koje su im bliske govore da su jedno drugome uvek bili najveća podrška, i jedno u drugo imali su bezgranično poverenja.

Nako što je prošlo nešto više od osam meseci od zvaničnog saopštenja na ovu temu, razvod Lazara i Danice Ristovski je još uvek u žiži velikog medijskog interesovanja.

Mediji se nisu zadovoljavali objašnjenjima, smatrajući ih nedovoljno kompletnim, iako su bivši supružnici u nekoliko navrata pokušali da objasne razloge ove neizbežne odluke, koja je mnogo iznenadila i šokirala njihove sinove Petra i Jovana.

Lazar i Danica još uvek nešto kriju, a onda se pojavio intervju Lazara Ristovskog, u kome je objasnio šta je to što je bio okidač koji je doveo do ove odluke o razvodu.

– Neke žrtve moraju i da se plaćaju, kao to što me mnogi ne vole, što mnogi misle da sam grub i da nisam nežan. Ali to je verovatno put kojim se ide, a sve ostalo je „Psi laju, vetar nosi“. Kad bih se obazirao na sve pse koji laju oko mene izgubio bih vreme na tim psima, i onda bi izgubio i cilj – rekao je umetnik, a vrlo lako je zaključiti da je ova njegova izjava povezana sa Danicom.

Razvod Danice i Lazara Ristovskog bio je neminovan, jer su, kako kaže glumac, počeli da se gledaju pogledima bez starog plamena. Ipak, na temu treće osobe Lazar je bio kratak i jasan.

– Nismo se razišli zbog neke druge žene, ili nekog drugog muškarca – kratko je istakao on.

Izvor: espreso.co.rs