Kompanija “Knez Petrol“ uručila poklon učenicima trećeg razreda Osnovne škole u Batajnici: „Svet ostaje mlađima!“

Kompanija „Knez Petrol“ je u susret predstojećim praznicima obradovala generaciju trećeg razreda OŠ “Boško Palkovljević Pinki“ i učenike drugih generacija koji su se dobro pokazali na opštinskim i gradskim takmičenjima, vikendom na Zlatiboru.

Vikend pod sloganom „Družimo se na Zlatiboru!“, je baš to, poziv na druženje, pesmu, igru, odlazak u prirodu. Shodno savremenom životu kojeg živimo, velikom tehnološkom napretku, pametnim telefonima, računarima i svim onim što čini običan dan.

Ovim poklonom je kompanija „Knez Petrol“ pokušala da promeni dečiju svakodnevnicu, ulepša im vikend i nagradi ih za trud, rad, zalaganje i postignute rezultate na takmičenju.

Ova ideja kompanije „Knez Petrol“ nešto je što želi da postane tradicija. Putovanje bi bilo dobar podstrek i nagrada za svakog učenika. Datum u godini kom će se dečica radovati i na kom će ostaviti sve svoje svakodnevne aktivnosti i zameniti ih druženjem i igrom.

„Naša deca oblikuju našu zajedničku budućnost, toga je svesna naša kompanija, kao i svaki vid podrške deci korak dalje u pravcu bolje i srećnije budućnosti za sve nas. Ovom projektu smo pristupili sa velikim zadovoljstvom i puno pozitivne energije – rekao je Zlatko Aničić , direktor kompanije “Knez Petrol“.

Ljiljana Čikoš, direktorka škole, zahvalila se ovom prilikom u ime svih, učenika, roditelja, celog kolektiva a i u svoje lično ime, kompaniji i direktoru jer ulaganje u decu znači ulaganje u budućnost. Ovaj poklon je sve mnogo obradovao.

„Učenici naše škole, generacija učenika trećeg razreda kao i nagrađeni učenici na opštinskim i okružnim takmičenjima, sada imaju priliku da putuju, da uživaju i da se druže na Zlatiboru, i to zahvaljujući kompaniji „Knez Petrol“. Hoću da napomenem da ovo nije prvi put da kompanija “Knez Petrol“ daruje naše učenike, i da je ovo samo jedan u nizu poklona koji su naši đaci dobili od pomenute kompanije.

Izvor: kurir.rs