Kebina bivša pomogla Suzani da dobije starateljstvo: Zauzvrat usledilo razočaranje – Samo dve pevačice su je podržale

Bivša partnerka pevača Dragana Kojića Kebe sa kojim ima ćerku Inu, Ljiljana Jevremović progovorila je o prošlosti sa pevačem i kako je pomogla Suzani Jovanović da dobije starateljstvo.

Iako je ranije važila za jednu od najboljih autorki, teksopisac Ljiljana Jevremović danas zarađuje za život radeći u poslastičarnici. Kako kaže, nijedan posao joj nije težak.

Ona je godinama sarađivala sa najvećim imenima muzičke scene, nekima je i privatno pomogla, uprkos tome što joj se dobro nije uvek dobrim vratilo, već baš naprotiv.

„Skoro nijedan pevač nije hteo od mene da traži pesmu, jer su Kebi svi pružili podršku dok je trajao proces oko dokazivanja očinstva. Zbog toga nisam imala posla pet, šest godina. Bitni ljudi iz „Granda“ nisu želeli da sarađuju sa mnom“, govori Ljiljana za „Svet“ i dodaje da je zahvaljujući njoj Suzana Jovanović svojevremeno dobila starateljstvo nad sinom Danijelom, a ona je zauzvrat od „Granda“ dobila neočekivanu reakciju:

„Ja sam bila jedna od najboljih drugarica dikretora Centra za socijalni rad u Smederevu, gde se Suzana borila za starateljstvo nad sinom Danijelom. Njen bivši muž želeo je da joj uzme dete i socijalni radnici su rekli da je bolje da on čuva dete pošto je Suzana pevačica, ali ja sam se zauzela za nju i mnogo joj pomogla. Kada je Danijel dodeljen Suzani, drug mi je rekao da je to mojom zaslugom, ali nakon toga sam od Granda doživela razočarenje“, kaže Ljiljana.

Ipak, dokaz da na estradi ima i svetlih primera su nekolicina pevača koji su je podržali:

„Zorica Brunclik me je među prvima pozvala kada se saznalo da imam dete sa Kebom, čak je poslala i zlato mojoj Ini za prvi rođendan. Verovala mi je da se to dogodilo iz ljubavi. Ona ima masku iza koje je mnogo osetljiva i ranjiva. Sa Slađom Delibašić sedela sam u školskoj klupi u šestom razredu i jedino je ona imala petlju da me javno podrži kada su me Keba i njegovi saradnici pljuvali“, otkrila je Ljiljana.

Izvor: kurir.rs