Katarina Grujić donela odluku o porođaju: Odabrala privatnu kliniku i „paket usluga“ od 4000 evra

Pevačica Katarina Grujić od letos je uplovila u bračne vode, a njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić, udovoljava joj u svemu. Budući da se bliži Kaćin porođaj, ona je donela odluku da taj čin obavi u privatnoj klinici, a Marko ju je kao i uvek podržao.

„Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao“, ispričao je anonimni izvor za „Alo“.

Katarina će imati svu negu pre, tokom i nakon porođaja, te će je osoblje bolnice nadzirati 24 sata, a imaće i svoju privatnost – sobu u kojoj će boraviti samo sa bebom.

„Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja“, otkrio je gore pomenuti izvor.

Izvor: alo.rs