„Kao da je u solarijumu pa se bori da izađe iz njega“: Duška je opet kraljica Evrovizije a ovo su njene urnebesne izjave

Duška Vučinić jedan je od simbola Evrovizije, bar kad je Srbija u pitanju, a ovaj status je zaslužila zbog svojih oštrih i sarkastičnih komentara prilikom prenošenja ovog muzičkog takmičenja.

Godinama unazad publika u Srbiji navikla je na prepoznatljiv glas iz komentatorske sobe, odakle se prenose dešavanja s velike evrovizijske scene. Duška iz godine u godinu ludo zabavlja domaću publiku, a tako je bilo i ove.

Iako je teško izvdvojiti izdvojiti njene najurnebesnije komentare, mi smo pokušali da napravimo kompilaciju Duškinih najzabavnijih komentara s velike finalne večeri Evrovizije.

„Ja ne znam kako vama deluje, ali meni izgleda je kao da je u solarijumu, pa se bori da podigne gornji deo i da izađe iz njega“, rekla je Duška nakon nastupa švedske predstavnice, Lorin, čiji se nastup sastojao iz plafonskog LED ekrana.

„Marko me je ubedio da je ovo prava ljubavna pesma, izlomi mi srce čovek“ prokomentarisala je u svom stilu pesmu i nastup italijanskog predstavnika, Marka Mengonija.

„Jes malo energična pesma, ali da li ste primetili ove plesače koji imaju neprirodno bele zube. Međutim, ne, to su štitnici, pošto nastup predstavlja bokserski ring. Možda ste to skontali pre mene, ali ja sam tek danas“, rekla je Duška je nakon nastupa predstavnika Finske.

„Čim se pojavi neka voditeljka u grin rumu, znači da je to neka zahtevna scenografija i da tu moramo da kupujemo vreme“, otkrila je voditeljka gledaocima mali televizijski trik.

„U četvrtak sam mislila da je neki svetski dan šljokica, a sad već mislim da je mesec šljokica“, kazala je Duška nakon nastupa Australijanaca, čiji su kostimi bili u šljokicama.

„Da l’ ste Ramštajn, Lordi, šta ste“, zapitala se Duška nakon nastupa Nemačke.

„Ponovo priča o evrovizijskog aplikaciji. Ne znam kako na vas deluje ovaj atak na svakih deset minuta, a verovatno će još nekoliko puta da govore o njoj. Imam želju da se rastanem sa svojim telefonom. Pravite buku i pravi se buka“, poručila je Duška nakon što joj je zasmetalo što su voditelji svako malo tokom prenosa podsećali na to da od ove godine publika može da glasa i putem aplikacije.

Izvor: kurir.rs