Jutjuberku Kiku pratilo je 700 000 ljudi: Strimovala igrice za dečake, a njeno gostovanje u jutarnjem dugo se prepričavalo

Kristina Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal „K1KA“ ima oko 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

U martu 2015. godine pokrenula svoj „Jutjub“ kanal „K1KA“ na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni „Minecraft“. Kasnije je počela da igra i čuveni „Counter Strike“ i „GTA“, te iako je često nailazila na kritike, nije odustajala od svojih ciljeva. Do decembra ove godine godine na „Jutjubu“ ju je „zapratilo“ više od 700 hiljada pretplatnika, dok ih na društvenim mrežama „Instagram“ i „Fejsbuk“ („Facebook“) ima preko 450.000.

U rodnom Beogradu je završila osnovnu školu, a zbog nedovoljnog broja bodova upisala je srednju železničku školu. Kako je u jednom videu objasnila, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa uvidelo da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvesta metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se brzo „prebacila“ u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Bila je odličan đak, ali je i pored školskih obaveza nalazila vremena da se posveti snimanju klipova za „Ju Tjub“. Preko „Minecrafta“ do najbrže rastućeg kanala na Balkanu.

Izvor: kurir.rs