Jovana pokazala novog dečka pa iznenadila slikom trudničkog stomaka: „Dokazala sam da je sve moguće“

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić je posle slika s odmora sve iznenadila kada je objavila sliku u poodmakloj trudnoći.

Iako je nedavno pokazala dečka, voditeljka ipak nije ponovo u drugom stanju. Ona se samo podsetila trudnoće s ćerkicom Leom, te pokazala kako je izgledala u osmom mesecu, te porukom pored fotografije sve ostavila bez teksta.

„8. mesec, iznela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6.meseca. Iz porodilista izašla sa dva kg manje nego kad sam bila devojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg! Idealno! Srušila babske price i tešenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe“, napisala je Jovana i dodala:

„Rodila Leu Jeremic 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu devojcicu koja ima ličnost i koja je od malena uvek radila kako ono što želi, a ne kako joj okolina nameće da je red (to je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje). Dakle, na ličnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš“, završila je Jovana.

Izvor: kurir.rs