Jeremićka konačno stavila tačku na brak: „Ne živimo zajedno, tako je najbolje za sve“

Nakon mnogo spekulacija o temi razvoda kontroverzne voditeljke Pinka, Jovane Jeremić, ona je odlučila da se javnim saopštenjem obrati svima i konačno otkrije šta se dešava sa njenim brakom.

„Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee“, rekla je Jovana i dodala:

„Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić“, stoji u Jovaninom saopštenju.

Izvor: kurir.rs