Jelene Gajin (15) nema već 10 dana: Otišla na rođendan i više se nije javila baki i deki – Porodica apeluje za pomoć

Potraga za Jelenom Gajin (15) traje već punih deset dana, porodica je zanemela od brige, samo žele da se vrati kući. Kako je njena tetka ispričala za Telegraf tog 20. januara krenula je na rođendan i od tada joj se izgubio svaki trag.

„Pozvala me je 20. i rekla da ide na rođendan, tada sam je poslednji put čula“, rekla je zabrinuta žena.

Više od nedelju dana Jelenina porodica nema nijednu pouzdanu informaciju o njoj, međutim, kako tetka napominje, pojavili su se neki navodi koji im daju nadu da je živa.

„Od poznanika sam čula da se nalazi negde u okolini Novog Sada, neki kažu da su je videli i u Beogradu“, kaže sagovornica Telegrafa.

Jelenini baka i deka nemi su od brige, otkad joj je majka umrla oni su joj staratelji i samo čekaju da se vrati kući, a kako su rekli, policiji su nestanak prijavili 24. januara.

„Intenzivno tragamo za njom, nestanak nam je prijavljen u sredu, radimo sve što možemo“, potvrđeno je Telegrafu iz MUP-a.

Policija je o nestanku ove maloletne devojčice obavestila i nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad. Ukoliko imate informaciju gde se Jelena nalazi ili ste je videli pozovite broj 0616184279.

Izvor: telegraf.rs