Jelena Janković prvi put o ćerkici Uni i suprugu Branku: „Jurim za detetom, ona je sada prioritet“

Jedna od naših najpoznatijih i najuspešnijih teniserki, Jelena Janković, nakon udaje totalno se povukla iz javnog života. O njoj se dugo ništa nije znalo, osim da je udata za beogradskog doktora i da sa njim ima ćerkicu. Njeno ime saznalo se tek nedavno, kada je proslavila prvi rođendan.

Na radost mnogih, Jelena se posle duže medijske pauze pojavila u javnosti sa suprugom, i to u velikom stilu. Svim srcem je navijala za Novaka kada se borio za prvo mesto velikog teniskog turnira Vimbldon. Tada su njihove slike preplavile portale i štampu, a sad je Jelena odlučila i da kaže nešto o privatnom životu.

Jelena i Branko su roditelji devojčice Une, a evo šta je teniserka rekla o izazovima sa kojima se susreće od kad je postala majka:

„Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta“, priznala je Jelena Janković.

Bivša teniserka osvrnula se i na to s čim se sve susreće od kada je njihova porodica bogatija za još jednog člana.

„Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze neke, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu“, rekla je Jankovićeva i dodala:

„Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto“, ispričala je sa osmehom nekadašnja prva teniserka planete Jelena Janković.

Izvor: glossy.espreso.co.rs