Jelena bin Drai pokazala starije sinove: Hamdan i Halil su očeve kopije i naslednici miliona

Da su sinovi Jelene Bin Drai izuzetni dečaci nije nikakva tajna. Hilal i Hamdan odgajani su s puno pažnje a uprkos tome što bivša misica voli da se na svom Instagramu našali kako koriste svaku priliku da joj se popnu na glavu, zapravo je jako srećna što je rodila baš takve dečake željne igre, radoznale, fokusirane, takmičarski nastrojene, a nadasve poštene i pravične.

Sinovi Jelene Bin Drai i Saida Bin Draia sjajni su dečaci, obojica pohađaju školu na dva jezika arapskom i engleskom u elitnoj školi u Dubaiju, a nadasve su pasionirani šahisti. Ponosna majka koristi svaku priliku da se pohvali svojim naslednicima što je učinila i svojevremeno kada su obojica svako u svom uzrastu poneli prvu nagradu na šahovskom takmičenju.

„Bili su uporni i postigli su cilj“, napisala je tada Jelena ispod fotografije sinova što je bio prvi put da ih je predstavila javnosti.

Sinovi Jelene Bin Drai imaju i mlađu sestru Asju, dok im se nedavno pridružio i najmlađi brat Rašid.

Jelena izbegava da fotografije svojih naslednika objavljuje na društvenim mrežama. Kada joj se od ponosa i sreće to omakne ona dobija isključivo pozitivne komentare pratioca koji veruju da Jelena u Dubaiju živi život kao iz bajke.

Izvor: story.rs