„Izigravala sam mu mamu i tatu, obuvala, umivala ga kad je dolazio od druge žene“: Goca Božinovska ispričala detalje iz braka sa Šijanom

Poznata fol pevačica Goca Božinovska pričala je u emisiji o odnosu sa muškarcima i tom prilikom spomenula i svog pokojnog supruga Zorana Šijana.

Pevačicu je bivši muž Šijan prevario svojevremeno sa njenom prijateljicom i komšinocom, a ona je uvek govorila da mu je prevaru i oprostila. Ona je sada rekla da joj nijedan partner nije verovao nikada, iako su oni nju varali.

– Nijedan muškarac mi nikad nije verovao, jer se moj karakter tada kosio sa mojim fizičkim izgledom u mladosti. Nikad mi u mom životu muškarci nisu verovali, uvek je mislio da imam drugog, da ga varam, uvek sam proveravana, moje patnje, pa dokazivanja. A ja sam tip žene koja nikad nije ni pomislila da prevari nekoga. Imala sam priču ali nisam varala, obučem se i izmislim, uzmem telefon, sednem u auto i sedim kod drugarice, nema me do ujutru. Bila sam bezobrazna, nisam bila slatka. Odem kod drugarice i pijemo kafu, a on me pozove i pita: „Gde si“, a ja mu kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekim svojim kompleksom, otkud znam. Uvek sam mislila da je on bolji frajer nego što sam ja riba. Sebe sam uvek gurala dole, a oni najbolji na svetu – rekla je Božinovska u „Magazinu In“.

– Mislim da to radi 70% žena, onih 30% srećnica vole i hvale sebe – nadovezala se Anabela Atijas, koja je takođe bila gošća u pomenutoj emisiji.

– Izigravala sam mu i mamu i tatu, obuvala cipele, izuvala, umivala, ako popije, i dadilja, ko zna da li je on došao od neke druge žene. Preterivala sam, udavila ljude. Shvatila sam da muškarci vole čvrstu ruku, isto kao i žene. Moj tadašnji muž je radio svašta pored mene, sve sam mu dozvoljavala, opravdavala sam ga uvek: „Neka mu bude lepo, a on samo mene voli“,smejali mi se ljudi, jer sam bila budala – iskrena je Božinovska.

Izvor: kurir.rs