Ispala sam naivna u vezi sa Igorom – Milena Popović govorila o vezi sa Jurićem pa se prisetila Olivera: „On je bio najdivniji čovek na svetu“

Od dana kada je objavila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem na kojoj je napisala „ljubav“, obelodanivši tako vezu sa njim, Milena Popović je konstantno na meti kritičara na društvenim mrežama. Osim što joj mnogi zameraju vezu sa Jurićem, kritikuju je i zbog fotografija, a u nekoliko navrata je čak pisala i poruke svojim hejterima na društvenim mrežama.

Sada se oglasila upravo o problemu koji je imala zbog fotografije sa emotivnim partnerom Igorom Jurićem, a prisetila se i svog prvog supruga Olivera Ivanovića sa kim ima sina Bogdana.

Sad, kada se bura oko njene veze konačno stišala, Milena je otkrila zbog čega je obrisala fotografiju koja je izazvala veliku pažnju u medijima:

„Da bih sačuvala svoj mikrosvet, obrisala sam fotografiju sa Igorom. Nisam očekivala da će biti takvih reakcija, ljudi su uglavnom znali. Mislila sam da će to biti fotografija kao i svaka druga i ispala sam naivna“, zaključila je Milena.

Ona se zatim prisetila svog prvog supruga, političara Olivera Ivanovića, rekavši:

„Sećam ga se kao najdivnijeg čoveka na svetu. On je zaista poseban čovek“, kratko je rekla Milena Popović, koja se sada suočava sa problemom oko ostavinske rasprave iza njenog supruga.

„U procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu“, priznala je Milena Popović Ivanović.

Izvor: informer.rs