Hrabra i odlučna na mamu: Salvetina ćerka već sada odlučila čime će da se bavi – Glumica sija od ponosa

Ćerka Ljiljane Jakšić došla je u njen život, kada je glumica imala pedeset dve godie, i donela joj najveću radost u životu. Iako je samohrani roditelj, Ljiljana je otkrila da je roditeljstvo bio njen san, upravo san koji ju je odvojio od partnera i Darijinog oca, koji sebe u tu nije video.

„Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Od tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem“, ispričala je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je dosta mlađi od nje.

Iako odrasta bez oca, mala Darija uživa svu majčinu ljubav, a da krv nije voda dokazuje i da je malena Darija odlučila da od malih nogu sledi svoj najveći životni uzor – svoju majku.

Naime, glumica je nedavno tokom gostovanja u emisiji „Premijera vikend specijal“ ispričala da je ćerka krenula njenim stopama i da želi da bude pevačica.

„Ona je vesela devojčica koja mnogo voli da peva. Peva kod Leontine u horu „Čarolija“ i sva je puna pesme, razigrana je. Kod Slađane Rančić ide na gimnastiku i voli da poseti mamu u Skadarliji“, rekla je Ljiljana Jakšić.

Ljiljana je, inače najpoznatija umetnica iz Skadarlije, gde pesmom i širokim osmehom dočekuje goste, a široj javnosti postala je poznata ulogom u humorističkom programu „Kursadžije“, gde je tumačila Salvetu.

Izvor: story.rs