Hit snimak sa Evrovizije obišao planetu: Voditeljka umesto takmičara intervjuisala fana – Nezapamćeni blam uživo

Evrovizija se ove godine održava u Liverpulu, pa je ceo grad na nogama zbog brojnih dešavanja koja su organizovana za ovu priliku. Sve televizije Velike Britanije izveštavaju o ovom događaja, a jedan od vodećih kanala, BBC, napravio je veliku grešku kada je izveštavao o ovom događaju u emisiji „North West Tonight“.

Naime, voditeljka je u toku snimanja uživo zaustavljala prolaznike i ispitivala ih o tome ko su im favoriti na ovogodišnjem takmičenju, a većina je navela Finsku.

Upravo u tom momentu naišao je i jedan obožavatelj koji se obukao u kostim finskog izvođača, a voditeljka BBC-ja je pogrešno protumačila i pomislila da je to upravo Karija, predstavnik Finske.

„Čak smo uspeli da ulovimo i glavnu zvezdu“, rekla je novinarka ne prepoznavši da se radi o obožavaocu u kostimu zvezde, dok je ispod pisalo Käärijä, finski predstavnik.

Lažnom Kariji postavljeno je pitanje kakav je Liverpul kao domaćin, a on je odgovorio:

„Neverovatan. U poređenju sa svim drugim zemljama u kojima sam bio, ovde je najbolje organizovano. Sve je blizu, na pešačkoj udaljenosti i prijateljski. Sve je lagano“, pričao je fan, normalno, kao da se ništa čudno nije desilo.

Tviter je „izgoreo“ od objava ovog peha televizije.

Izvor: alo.rs