Gradila luksuz na istoku Srbije iz Švajcarske, a deca donela tužnu odluku: „E, moja Stamena, da si ovo znala drugačije bi živela!“

Stanovnik jednog sela na istoku naše zemlje podelio je priču o jednoj Stameni i njenim snovima, koji su na kraju ostali nedosanjani.

– Kod nas u selu nema normalne kuće, samo vile i zamkovi – počinje on.

– Komšinica koja je preko milion evra uložila u vilu sa 15 soba, bazenom i placom od 80 ari je preminula, nije dočekala penziju, dalje nastavlja.

Objašnjava da deca u Švajcarskoj imaju sve i više od toga, i da nisu bili zainteresovani za ovo imanje, pa su ga prodali za 150.000 evra. Kaže da to tek 10 odsto od onog što je uloženo u ovom srpskom selu na istoku zemlje.

– Sa jedne stane drago mi je što će tu neko živeti i uživati u toj lepoti, koju su punih 30 godina krvavim parama gradili. S druge strane mi je žao što je toj ženi prošao život u pravljenu i sređivanju kuće koja im nikada nije trebala.

– A san joj je bio da je napravi za unučiće da oni tu žive. Promašen život – zaključuje on.

– E moja Stamena, da si ovo znala, da li bi drugačije živela – pita se na kraju, i dodaje da se u bazenu ispred kuće kupaju neka tuđa deca.

Izvor: kurir.rs