Fizioterapeut FSS-a posle bezazlene šale završio u bolnici: Drama u taboru Orlova za koju javnost nije znala

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je fijasko na Svetskom prvenstvu u Kataru, a Dragan Stojković Piksi imao je niz malera i pehova tokom Mundijala u Kataru sa povređenim igračima, o čemu je javnost već znala.

Međutim, to nije jedino što ih je zadesilo. Maler je osim igrača poterao i neke članove stručnog štaba. Kako saznaje Telegraf, u taboru Orlova bila je prava drama nakon meča sa Brazilom, kada je posle jedne bezazlene šale povređen fizioterapeut FSS-a, Goran Zuvić.

On je tom prilikom zadobio naprsnuće kuka, pa je morao hitno da bude operisan u Dohi.

Naime, nakon meča sa Brazilom, igrači su u šali hteli popularnog „Mačeta“ da bace u bazen, što su radili sa još nekim članovima stručnog štaba. Pošto je Goran Zuvić u tom trenutku kod sebe imao mobilni telefon, hteo je da ga ostavi sa strane, da ne bi s telefonom završio u bazenu, a onda se sapleo o torbu i nezgodno pao.

Reprezentacija je nakon toga bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, posebno onima koji su imali problema sa povredama.

Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut FK Crvena zvezda.

Izvor: telegraf.rs