Evo zašto je Novak Đoković dao 100 evra mladiću iz BG-a: On se oglasio i objasnio šta je uradio za srpskog tenisera

Situacija iz dvorane Aleksandar Nikolić kada je srpski teniser Novak Đoković dao novčanicu od 100 evra mladićima koji su prišli da se slikaju iznenadila je mnoge.

Novak je došao da bodri košarkaše Crvene zvezde Meridianbet u utakmici protiv Valensije, a njegova pojava izazvala je puno pažnje.

Tokom poluvremena utakmica mnogi navijači su želeli da se fotografišu, a među njima su bili i mladići koje je Novak častio pomenutom novčanom sumom.

U pitanju je mladić inicijala U. G. navijač Crvene zvezde koji nam je otkrio kako se sve desilo. Naime, on je sa društvom u šumi blizu dvorane pronašao Novakovu platnu karticu, a obezbeđenje u hali je dopustilo ovoj grupici da priđe do parketa i vrati teniseru karticu.

Kada su prišli, Novak se obradovao i srdačno ih pozdravio.

„To ste vi momci!“, poručio je Đoković mladićima, koji su od njega zatražili fotografiju. Međutim, dobili su i više od slike sa najboljim teniserom sveta, iako se tome nisu ni nadali.

Novak je iz džepa izvadio 100 evra koje je u znak zahvalnosti predao mladim navijačima Crvene zvezde.

Poznato je da je Đoković zaradio velike svote novca tokom karijere i da samo od jednog turnira na njegov račun „legne“ pravo bogatsvo.

Izvor: kurir.rs