Ermina Pašović za petama Maji Marinković: Ermina je postala prava lepotica, uložila hiljade evra u novi izgled (FOTO)

Po izlasku iz rijalitija mnoge učesnice zarađen novac ulože u sebe i svoj izgled, pa nekad toliko preteraju, da više ne liče na sebe.

Pravi primer za to je Maja Marinković, koja se poptuno promenila u odnosu na prvu sezonu „Zadruge“ i danas. Ona je uradila brojne operacije, a kako se spekulisalo, za sve to je izdvojila čak 30.000 evra.

Jedina koja može da je parira od cimerki kada su broj operacija i cifre za iste u pitanju, jeste Ermina Pašović.

Naime, Ermina je u „Zadrugu“ ušla poptuno prirodna, bez korekcija, reklo bi se. Izgledom nije prvilačila veliku pažnju, ali je bilo poznato da je bila u vezi sa Banetom Čolakom i Gagijem Đoganijem.

Međutim, Pašovićeva je rešila da promeni lični opis, i za to je odvojila ogromnu cifru novca.

Ermini je najveći problem bilo rošavo lice, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra, uz to poželela je i mačije oči, čija je cena 4.000 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra, tu su i nove jagodice od 900 evra.

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala u usne, koje su je koštale oko 500 evra, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom „Jaw lan“, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra.

Kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 evra.

Izvor: kurir.rs