Dušica Jakovljević žestoko napala Subotićku zbog slike sa Karađorđevićima: „Nemam naviku ali…“ (FOTO)

Naša voditeljka, Dušica Jakovljević, u toku jučerašnjeg dana uputila je javnu kritiku zbog pismenosti, a svi su se pitali na koga je to zapravo mislila. Međutim, mnogi su mišljenja da se radi o starleti Aleksandri Subotić.

Dušica Jakovljević je na društvenim mrežama poručila sledeće:

– Zaista nemam naviku da ispravljam ljude o izražavanju, ali primetila sam da pojedine javne ličnosti koriste ovu reč kada opisuju sebe, ili novinari tuđi uspeh, a mene to strašno nervira. Prizeman – Ova reč ne predstavlja ničiji uspeh već opisuje neukog i prostog čoveka. Naravno, svesna sam sada da ću dobiti milion poruka i napada nakon svega ovoga, ali niko se nije naučen rodio… tu smo da jedni druge ispravljamo!

Iako voditeljka nije javno spomenula da se radi o Aleksandri Subotić, mnogi su primetili da je nekadašnja zadrugarka iskoristila baš ovu reč u pogrešnom kontekstu, i to baš u opisu slike na kojoj pozira sa članovima kraljevske porodice Karađorđević.

– Ova slika zaslužuje da završi na mom Instagram profilu. Moj suprug i ja u društvu srpskog prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i njegove supruge, princeze Katarine Karađorđević. Moram reći da sam bila iznenađena koliko su naši princ i princeza prizemni i ljubazni ljudi – uživali smo boraveći u njihovom društvu – stoji u Aleksandrinoj objavi.

Izvor: kurir.rs