Draškova rođaka javno ponizila Tanju Savić: „Ona sriče kad čita, nije njegov kalibar“

Pevačica Tanja Savić izjavila je nedavno da nema pojma ko je Vesna Vukelić Vendi. Folkerka joj je nije ostala dužna, rekavši da nema nameru da se bavim osobom koja je „jednoćelijski organizam“.

Vendi kaže da i ne očekuje da Tanja Savić bude upućena u njen rad jer ne može na pravi način da razume složene stvari.

„Besmisleno mi je da tupim zube i trošim energiju baveći se Tanjom jer je ona jednoćelijski organizam. Preteško je da ona razume bilo šta. Tanja sriče dok čita i ostala je na nivou Osnovne škole, kad se uči: „Mama voli Momu i Moma voli mamu“ – kaže Vendi i dodaje da Tanja glumi da ne zna da su ona i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je ranije povezivan sa Tanjom, u rodbinskim odnosima:

„Draško i ja smo rođaci, to znaju i vrapci na grani. Pa nedavno je bio i matičar na našem familijarnom venčanju. Kad su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako sedi u društvu Tanje Savić rekla sam mu da on treba da sedi samo s pametnim, dostojanstvenim i uzvišenim ženama. Tako ga je vaspitavala i njegova baka Gospa Vukelić. Draško pored sebe treba da ima ženu koja je njegovog kalibra, a ne tip osobe kao što je Savićka“, poručuje Vendi.

Izvor: espreso.co.rs