Drama na pomenu Tome Zdravkovića: Udovica tvrdi da je pokradena i prevarena za film – Dobila 100 dinara od Tominih pesama

Gordana Zdravković, udovica legendarnog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića, koja je održala 32. pomen pevaču, na Centralnom groblju, oplela je po Banetu Obradoviću.

Kako Gordana tvrdi, on ju je pokrao i potpuno prevario po svim mogućim osnovama i dodala da je on uzeo sve što ima veze sa Tomom. Gordana krivi sebe jer je potpisala ugovor ne pročitavši ga prethodno.

„Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem: Ti jesi oštećenja, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio“, izjavila je Gordana, potom dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.

Kako tvrdi, od Tominih pesama je dobila 100 dinara prošle godine od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je rekla i da je svi izbegavaju pa čak i Aco Pejović.

„Sin je morao da ugasi FB posle filma jer su im svi tražili pare, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant“, kazala je Zdravkovićeva.

Ćerka Žaklina nije došla na pomen iako je bilo reči da će i ona prisustvati.

Izvor: kurir.rs