Dragiša Gudelj uspešno operisan – Trener otkrio kako se oseća naš fudbaler: „Sve se promenilo kada sam ga zagrlio“

Situacija u vezi srpskog fudbalera Dragiše Gudelja i dalje je glavna tema u Andaluziji, odakle je njegov klub Kordoba. Bratu Nemanje Gudelja ugrađen je defribilator nakon što se srušio na terenu u toku meča.

Trener Kordobe Herman Krespo potvrdio je da je operacija protekla u najboljem redu i da je iza kluba vrlo teška nedelja zbog svega što se dešavalo oko Dragiše Gudelja.

„Iza nas komplikovana nedelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će tako nešto da se desi, prvi dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo uhvatiti san“, započeo je Krespo.

Trener je u emotivnom obraćanju otkrio da se sve promenilo kada je uspeo da zagrli Dragišu u bolnici.

„Bilo je zatišje, neizvesnost je trajla među igračima, pre nego što su došle pozitivne vesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje“, izjavio je trener Kordobe pred meč sa Pontevedrom.

Krespa raduje Dragišina volja i želja da se vrati fudbalu, ali nepominje da je u ovom momentu sport sporedan i da je najvažnije da se oporavi.

„Znam da će biti veoma teško ne računati na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti“, poručio je trener Kordobe, uz zahvalnost svima iz medicinske službe i bolnice.

Izvor: sportal.blic.rs